Serial - Goblin: Maretul si singurul Zeu

by - mai 20, 2018

Goblin 

În mod normal acesta ar trebui să fie cel de al treilea serial prezentat, însă sunt extrem de nerăbdătoare să îl prezint. În urmă cu numai câteva minute am terminat serialul  și acum vreau să îl recomand.

Am ocolit serialul asta atât de mult, am văzut foarte puțin pe youtube, apoi am zis să îi dau o șansă. Goblinul din acest serial a fost blestemat să trăiască până își va găsi soția care îi va scoate sabia care  trece prin inima lui pentru a putea trece în neființă. Așteptarea este lungă,  aproximaiv 940 de ani. De când se știe  Ji Eun-tak vede fantome, poate vorbi cu ele, dar nu interacționează. Cum noi oamenii vorbim despre una-altă așa și ele, însă subiectele lor de discuții sunt mult mai interesante față de ale noastre. Toate sufletele vorbesc intens despre faptul că Goblinul s-a întors înapoi (în Coreea) și își caută mireasă.    
 Dar ce se întâmplă când își găsește mireasă, dar nu mai vrea să moară? Totul devine mai riscant și complicat. 
     Pentru Ji Eun-tak nu mai este un lucru șocant faptul că există un Goblin mai ales pentru că orice fantomă îi spune că ea este mireasă lui. 


Odată cu apariția așa zisului Goblin, viață ei se schimbă radical. Ba chiar este nevoită să se mute cu el într-un final. Kim Shin (Goblinul) își dorea atât de mult să moară la început, iar când era timpul să moară nu mai voia. 


Și cum orice film sunt momente comice, acest serial este plin.  Mi-a plăcut pentu că au putut să le combine pe absolut toate. Două poveșți de dragoste, comedie, fantasy ce ti-ai dori mai mult de la un serial? 

 Vă invit să vă delectați și voi cu minunatele momente oferite de acest serial. You May Also Like

0 comentarii