Man-to-man

by - mai 26, 2018


Man-to-man

  Și am ajuns să fac și asta.  Un singur lucru pe care vreau să îl spun înainte de a începe recomandarea acestui serial minunat este că am fost determinată de postările de pe instagram ale Juliei de la "Cărți cu colți"  și ale altor bloggeri din străinatate care mi-au atras atenția. 
    Eram sigură că o dată ce voi începe aceste seriale o să  deveni devotată lor și voi viziona cât mai multe cu putință.  În următoarele zile vor fi a multe postări cu seriale coreene care merită vizualizate din punctul meu de vedere  de orice iubitor de filme/seriale. 
 Unul dintre serialele care mi-au atras atenția este "Man to man", realizat în perioada 21 aprilie - 10  iunie 2017.  Unde protagonistul Kim Seol-Woo interpretat de Park Hae-Jin este un agent secret de elită care nu lasă nimic de bănuit.  Numit și "Agentul fantomă K" acesta  este un om fără chip pentru toți oamenii NIS, excepție făcând cei care îi furnizează informații și îl Cred că știm majoritatea dintre noi știu faptul că un adevărat agent secret nu lasă nimic în urmă după rezolvarea unei misiuni, așa plănuia și Kim Seol-Woo să facă la finalul acestei misiuni  până a intanlit-o pe  Cha Do-Ha care ia dat toate ideile peste cap.

După ce ia salvat viață lui Yeo Woon-Gwang, Cha Do-Ha a devenit managerul lui care l-a sprijinit pe parcusul carierede succes.  

Prin legăturile pe care le are Kim Seol-Woo  devine mai repede decât aș fi crezut bodyguradul lui Yeo Woon-Gwang. 
Între Kim Seol și Yeo Woon s-a creat o mică prietenie destul de strânsă, primind și porecla "Garda Kim".

Agentul K devine atât de iritat de misiunea asta, astfel încât la finalul ei  pentru a scăpa de Cha Do-Ha o rănește.  Mare ia fost regretul când a aflat că următoarea misiune presupune seducerea managerei care ia creat dificultăți. 


Sunt atâta lucruri de spus despre serial, unele lucruri cu greu reu să le cuprinzi în astfel de prezentări. Pentru că nu vreau să ofer extrem de multe informații, vă mai ofer un mic spoiler.

Răpirea lui Cha Do-Ha l-a înfuriat la culme pe Agentul fantomă care a încercat să o recupereze în mai puțin de 24 de ore. 
Pentru un moment asta e tot. În următoarele zile voi reveni cu  altă recomandare de serial până atunci nu uitați că sunt activă pe instagram unde încerc să postez frecvent serialele pe care le urmăresc. Pe mine mă găsiți aici (The Dark Witch)

You May Also Like

0 comentarii