Bookstgram's pics

by - mai 20, 2018

Bookstgrammer 

A trecut destul de mult timp de când am promis că voi face acest articol pe blog și îmi pare rău că am întârziat atât de mult, dar școală m-a dat peste cap cu toate planurile și ideile pe care mi le făcusem. Acum, să lăsăm scuzele de-o parte și să trecem la treburi serioasase. Întodeauna am vizualizat conturile de bookstagram ale altora și le așteptăm postările în fiecare zi. Eram uimită de ceea ce reușeau să facă, așa că am zis să încerc și eu chiar dacă nu îmi ies din prima să o fac. Prin luna august a anului trecut am început în mod serios făcutul pozelor, timp în care s-au schimbat multe. 


Nimic nu este ușor, așa că începutul este cel mai greu dintre toate. Eu am început foarte ușor cu pozele, fiecare clipă liberă mi-o foloseam pentru a găsi poze din care să mă inspir si să încerc.Sigur că nu îmi ieșeau nici pe jumătate, însă faptul că munceam îmi aducea experiență în ale fotografiei. 
   
     Micul meu ritual al fotografiei de acum este complet diferit față de cel de la început. Atunci încercăm să imit poze și mă enervăm foarte rapid, destul de târziu am realizat că nu contează dacă îmi ies poze sau nu la o ședința de fotografie, conta cât de mult îmi puneam mintea și imaginația la treaba.  
Muzică mă relaxează, așa că este prezența la fiecare mică ședința pe care o fac. 

Cam așa arată camera  de fiecare dată când fac poze pe lângă asta am exclus câteva chestii. 

 


Nu vreau să o lungesc cu acest articol așa că o să va zic pe scurt mai multe lucruri.


1. Pentru a menține un feed încercați să faceți pozele cu acelaș background 

2. Dacă editați pozele încercați să folosiți aceeași temă 

3. Alternati culorile. Din punctul meu de vedere nu este prea atractiv să folosești prea multe culori într-o singură fotografie 

4. Pozele trebuiesc făcute la lumina naturală


Aplicații de editat: 

1. Snapseed 

2.  VSCO 

3. Pixrl 

4. Afterlight 

5. PicsArt 


Toate aplicațiile enumerate mai sus le folosesc și eu, dar nu pe toate în acelaș timp, în prezent folosesc numai PicsArt.   Snapseed este foarte bună la eliminatul micilor defecte din imagini. Repet  NU exagerați cu editatul. 

   


Mai jos o să vedeți câteva poze făcute de mine și editate. Before:After: Aplicatie PicsArts. 


Before: 
After: 
Sper să fi fost de ajutor pentru cineva să fi înțeles ceva. Dacă aveți o întrebare nu ezitați să mă întrebați. Până atunci mă găsiți pe   The Dark Wtich


You May Also Like

1 comentarii