The Vampire Diaries

by - martie 01, 2018


The Vampire Diaries

Titlu: Jurnalele Vampirilor
Titlu original: The Vampire Diaries
Primul episod: 10 septembrie 2009
Ultimul episod: 10 martie 2017
Actori principali: Nina Dobrev (Elena Gilbert/Katherine Pierce), Paul Wesley (Stefan Salvatore/Silas/Tom), Ian Somerhalder (Damon Salvatore)
Gen: Dramă, Fantezie, Dragoste, Thriller, Horror.
Ecranizat după seria de cărți cu același nume scrisă de L. J. Smith
Cine nu a auzit măcar o dată de celebrul serial cu consumatori de sânge? Este cea mai cunoscută şi iubită producţie cu vampiri din istorie.

„The CW a ştiut că va da lovitura atunci când episodul pilot al celebrului serial a fost difuzat. Premiera serialului a fost a doua cea mai vizionată premieră în istoria postului de televiziune, iar sezonul 1 a avut o medie de 3.6 urmăritori/episod. Jurnalele Vampirilor prezintă viaţa Elenei Gilbert, o adolescentă care intră într-un triunghi amoros cu doi fraţi nemuritori. Show-ul a primit numeroase premii pe perioada difuzării şi a dat startul uneia dintre cele mai mari întrebări din istoria televiziunii: eşti #TeamDamon sau #TeamStefan? Show-ul s-a dovedit a fi atât de popular încât un spin-off al acestuia şi-a avut premieră în anul 2013, anume The Originals.”
- Sursa: MsMojo.Primul sezon ne prezintă personajele la începutul evoluției lor. Stefan și Elena încep o frumoasă poveste de dragoste, însă, pe de cealaltă parte, Damon încearcă din răsputeri să-și salveze propria povestea de iubire, fără să-i pese de circumstanțe, oricât de devastatoare ar fi acestea. Vedem și viața de liceu a protagoniștilor, poate unii chiar ne recunoaștem problemele de zi cu zi. 


Părerea mea despre acest serial este că mulți îl subestimează. Eu nu îl pot compara cu Twilight, chiar dacă la bază poate părea aceeași poveste, un triunghi amoros cu o adolescentă și niște ființe supranaturale. Chimia dintre cei doi frați, chimia dintre cele două cupluri principale și chiar și cele secundare sunt greu de trecut cu vederea. Cunoaștem personajele în profunzimea lor, fiind martori la maturizarea lor rezultată din cele mai grele încercări posibile, cum ar fi pierderea celor mai dragi persoane. Eu am crescut cu acest serial și mi-a fost greu să-mi iau rămas-bun de la el acum aproape un an. Am încercat să citesc și cărțile pe baza cărora a fost creat, dar nu am reușit să trec de volumul cinci. Serialul poate fi vizionat integral aici.


You May Also Like

0 comentarii