‘round the world on Valentine’s Day || TAG

by - februarie 14, 2018

   Bună!
Am așteptat tagul de Valentine's Day de la începutul lunii ianuarie și în sfârșit este aici. Am fost nominalizată de Dweenie de la The Ficțional Universe și Ioana de la Din dragoste pentru cărți cărora le mulțumesc.  Sper că toți aveți  o zi cât mai bună, iar dacă nu aveți iubit/iubită gândiți pozitiv, cineva acolo vă caută.
Rania și Hunter.
Povestea lor are un loc special în  inima mea.  Rania a ales să facă anumite sacrificii pentru a-l ajute pe Hunter chiar dacă ar fi trebuit să îl lase să moară fără să se gândească. A ales să facă anumite sacrificii pentru a-l salva, iar Hunter nu s-a gândit nici o clipă să o părăsească și a luptat pentru ea.Archer și Bree.
Au una dintre cele mai emoționante și triste povești de dragoste. Viața a știut cum să îi conducă unul spre celălalt.
Învingându-și cea mai mare problemă, Archer a reușit să îi demonstreze cât de mult o iubește. Bree ajunge alături de bărbatul pe care îl merită și pe care îl aștepta.

Având în vedere că se face referire la două persoane bogate, nu pot alege orice carte așa că m-am gândit la Bennet Ryan si Chloe Mills.  
Cei doi au parte de tot ce își doresc. Chloe este stagiara lui Bennet, lucru care face acțiunea  și mai intensă. Acesta se poartă ca un  idiot, iar Chloe este singura care îi poate ține piept.  
Cea mai grea cerință pe care o puteam întâlni. Adevărul e că România nu duce lipsă de scriitori.  Nu sunt o împătimită a literaturii române așa că o să aleg cuplul format de Hayden și Kim din "Triplu H". 
Sunt ca un drog unul pentru celălalt. Amuzanți, drăgăstoși, deștepți.
Au grijă unul de altul așa cum trebuie făcut.  
Dacă vorbim de spontaneitate, acest cuvânt îi caracterizează pe Travis Maddox  și Abby Abernathy. 
Certuri, împăcări, dispariții. Toate sunt în "Fericirea mea ești tu" și "Fericirea începe azi".  
Deși au probleme, le rezolvă împreună.  Luptă unul pentru celălalt și sunt îndrăgostiți până peste cap. 
Clar, Jase si Teresa din "Te doresc". Își ascund cu greu sentimentele. Poziția Teresei în viața lui Jase cât și trecutul care nu le dă pace fac totul complicat.  
Jase o tratează cu atâta delicatețe pe fata pe care o iubește, iar Teresa  luptă să afle ce se întâmplă cu adevărat. Chiar dacă marea ei iubire, baletul, i-a fost luată, a rămas cu Jase, adevărata dragoste a vieții ei.


Să mai spun o dată de Vocea lui Archer? Mă repet în tag și nu e drăguț. Sorry not sorry *grin face*
Am spus că nu o să îmi placă această carte și s-a întâmplat contrariul. Mia Sheridan tratează o astfel de legătură între două persoane de care nu poți sa nu rămâi impresionată.  Braden și  Joss Carmichael cu siguranță. Povestea lor a început liniștit, apoi brusc a luat-o razna. 
Braden este exact ceea ce are nevoie Joss, și Joss știe cum să îl "îmblânzească" pe acesta. 


Cam asta a fost. Mulțumesc pentru că ați citit. Am sărit peste două cerințe asta pentru ca nu aveam nici un răspuns concret.  
Nu menționez pe nimeni, sunteți liberi să împrumutați tagul dacă vă doriți.  

You May Also Like

2 comentarii

  1. Îi destul de interesant tag-ul, mă gândeam și eu să fac ceva pentru VDay, dar nu am mai apucat să scriu nimic. Vreau totuși să fac o recenzie pe care să o public de Dragobete! :))

    Tare fain a ieșit!

    RăspundețiȘtergere