Stranger Things -Serial

by - decembrie 07, 2017


                        Stranger Things


 
 Primul episod: 14 iulie 2016
 Soundtrack:  AICI 
 Gen: Horror, SF, Supernatural, Period Drama

 
Stranger Things - este un serial  american sf și horror. Acțiunea este plasată în anul 1983, Indiana într-un oraș imaginar Hawkins. 
     De luni de zile caut un serial care să îmi placă cu adevărat, am avut recomandari, dar de fiecare dată spuneam că nu imi place. Acum mă bucur că am fost coruptă de câțiva prieteni să mă uit.


    Acțiunea este focusată pe un grup de copii pasionați de stiință și jocuri. Unul dintre baieți se pierde într-o zonă interzisă. Iar de aici începe adevărata aventură.


  
 
   
      Aceștia se duc singuri să iși caute prietenul în pădure, respectiv zona interzisă unde o găsesc pe 11.

  Mike o ascunde pe Eleven,11, acasă la el fiind sigur că aceasta știe unde este prietenul lor.  
   Apariția ei duce la certuri între băieți și la apariția supernaturalului. 
  În sezonul al doilea lucrurile devin mult mai interesante chiar și după dispariția elementului supernatural.
Implicarea  personajelor care credeam că vor rămâne fictive au adus un plus serialului.  La finalul sezonului unu totul părea perfect, ca și cum nimic nu s-ar fii întâmplat, însă următorul sezon reintră în forță.
    Legătura creată între Mike și Eleven este atât de puternică, deși au vârste destul de mici. 


Dacă sunteți în căutarea unui serial SF și horror acesta este! Ignorați cuvântul horror, este foarte frumos, iar părțile horror nu sunt atât de horror.
 
  
   
 Vreau să spun atât de multe, și nu vreau să dezvălui nimic. Pot spune că este serialul anului pentru mine. Serialul care m-a făcut să mă relaxez când aveam nevoie.


 Cel mai bine este să îl descoperiți voi singuri.You May Also Like

2 comentarii

 1. Eu nu prea sunt fana genului horror, dar m-ai făcut curioasă... Sunt chestii care sar brusc de undeva și te sperie în serial sau e mai mult axat pe sugestie, pe horror psihologic?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este nimic care sare brusc, din fericire, nici horror psihologic nu este. Este ceva interesant si sunt lucruri pe care le descoperi pe parcurs.
   Eu zic sa te uiti XD

   Ștergere