“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.” ― Mark Twain

, , , ,

Recenzie - Over Us, Over You

Recenzie - Over Us, Over You

Nume: Over Us, Over You
Număr de pagini: 207
Autor: Whitney G
Editura: Create Space Independent Publishing Platform

Descriere:


Subject: Delete this message after you read it...


Dear Hayley,

I'm assuming you're still hungover, so I'll make this brief.

Last night, you slipped under my sheets (without my permission), and we almost had sex. I got the hell out of the bed once I realized it was you, and I took you home.

That's the story.

The end.

Period.

Just in case you've forgotten, you're my best friend's little sister. We will never be anything more. (We can't be anything more.) Our previous friendship is still unresolved--or "over" in your terms, so I'd prefer if we worked on becoming 'just friends' again since you're in town.

Nonetheless, I'm not a man who leaves questions unanswered--even the drunken ones, so to properly close our inappropriate conversation:

1) Yes, I liked the way your lips felt against mine when you were on top of me.
2) Yes, I do "prefer" rough sex, but I'm pretty sure I wasn't rough with you.
3) No, I had no idea you were still a virgin...


This message never happened,
Corey 
Părerea mea:


Și... am revenit cu o nouă recenzie. Sper că v-am obișnuit cu romanele străine deoarece vor urma, sper eu, cât mai multe în viitorul apropiat pentru că merită. Revenind, cred că deja mi-am făcut cunoscută iubirea mea pentru Whitney G și pentru stilul ei de a scrie și de a contura povești de dragoste. Dacă Sincerely, Carter m-a pus pe jar, Over Us, Over You a aprins focul de tot. 

În momentul ăsta încerc să îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a spune cât mai multe și, în același timp, pentru a păstra esența romanului, fără a da spoilere, însă este foarte greu deoarece sunt atâtea de așternut aici și atâtea lucruri de menționat...

Totul începe, per total, de la clișeul des întâlnit - fata care se îndrăgostește de cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare, prieten care se dovedește a fi un Don-Juan veritabil ce are la palmares multe aventuri și multe femei trecute prin patul lui. Însă, spre deosebire de alte cărți, lucrurile nu se întâmplă într-un ritm alert, la modul că ei se întâlnesc, se privesc ochi în ochi și scânteia pasiunii aprinde focul dintre ei. Nu. Lucrurile sunt mult mai profunde de atât. Chiar dacă romanul începe în prezent, nici trecutul nu este lăsat în urmă, capitolele oscilând între atunci și acum și răspunzându-ne la întrebările care ne măcinau precum: Cine e Corey? Cum s-au cunoscut el și Hayley? Cum s-au dezvoltat sentimentele între ei?Atât Hayley, cât și Corey au cunoscut de la vârste fragede ce înseamnă suferința și dorința de a avea tot ce un copil normal ar vrea: o viață frumoasă, prieteni și părinți iubitori. Hayley a fost toată viață crescută și susținută de fratele ei mai mare, Jonathan deoarece părinții lor au căzut în patima drogurilor și i-au neglijat. Destinul face ca ei doi să ajungă în grija unei familii adoptive unde îl cunosc pe Corey, iar între cei trei se leagă o prietenie strânsă.Anii trec, iar destinul face ei să se despartă, Jonathan și Corey lucrând împreună și punând pe picioare imperiul Statham al cărui CEO este Jonathan. Hayley este susținută în continuare financiar de către fratele ei, însă relațiile cu Corey se răcesc ușor-ușor, ajungând să nu își mai vorbească. În același timp, încearcă să depășească traumele trecutului și să evite orice ar putea-o răni din nou. Aici intră și încercările mamei ei naturale de a relua comunicarea cu cei doi copii ai săi.Hayley încearcă să își pună pe picioare propria afacere cu banii primiți în mod curent de la Jonathan, fără ca el să știe cum sunt investiți, însă eșuează și singura soluție pe care o găsește e să plece cu coada între picioare spre San Francisco și să îi recunoască în față fratelui ei tot adevărul. 


Aici îl reîntâlnește pe Corey și e nevoie de o primă întrevedere pentru ca sentimentele trecutului să revină la suprafață și să îi tulbure pe amândoi, deși încearcă să nege asta. Atracția e prea mare pentru a fi ignorată, iar după o tentativă eșuată de a se strecura în patul lui, până și Corey, masculul alpha, negativistul, primul care a dat un răspuns negativ oricărei posibile relații mai mult decât profesionale între el și Hayley, a cedat tentației și a sfidat orice promisiune nespusă și lege nescrisă pentru a fi cu ea.


Din păcate, sunt încă destule obstacole care îi împiedică să fie fericiți, cum ar fi încrederea pe care deocamdată nu o au în întregime unul față de celălalt și reputația pe care Corey încă o deține în rândul femeilor. Vor trebuie să fie puternici și să lupte pentru ca relația lor să continue pe făgașul cel bun.

În concluzie, această carte a fost ca o gură de aer proaspăt pentru mine. Și, fiind ultima lectură și recenzie pe anul 2017, vreau să vă urez, cu ocazia asta, un an nou fericit, plin de bucurii, împliniri și la cât mai multe cărți noi și bune citite! Să ne reauzim cu bine în 2018!Share:

4 comentarii:

 1. Super! Pare o carte interesantă si chiar sunt tentată sa o citesc. Felicitări si un an nou cu multe realizări!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți mulțumesc din suflet, Geo! Așa îți doresc și eu ție! Și da, cartea e super interesantă, iar de stilul autoarei nu mai zic. Mă bucur că te-am tentat puțin ^^

   Ștergere
 2. O prezentare foarte bună! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere