Top cărți preferate - 2017

by - noiembrie 06, 2017

             Top cărți preferate - 2017
    Am făcut tot felul de articole, dar cărți preferate nu. Am ales din puținele cărți pe care le iubesc și de la autoarele care m-au impresionat prin stilul lor, felul în care aștern cuvintele pe foaie. 
    Cel mai probabil acest articol se va împărți în două, momentan sper că acesta parte să va placă

1. Vocea lui ArcherVocea lui Archer este o carte care te emoționează până la lacrimi. Ideea cae sta la baza  cărți este cât se poate de originală. Archer a fost și este în mod oficial în top cinci personaje masculine preferate de mine. Cu toate că acesta a crescut  împreună cu o singură persoană de la vârstă de șapte ani, nu da dovadă de probleme de comportament. Bree este că o rază de lumina pentru el și o șansă la o altă viata.
  Bree este tratamenul de care avea nevoie Archer și invers.


2. Fără speranța
Presupun că majoritatea persoanelor au auzit de cartea scrisă de Colleen Hoover.
Fara speranța este un mister continu. Aflii un indiciu și ești nerabadator să dai de altul. Este o nebunie toatală, te indragosesti de personaje și rămâi șocat pe parcursul romanului. Iubesc modul în care scrie, cum descrie. Are ceva aparte ce te face să îi cauți cartile. 3.Răniții 


Răniții este un roman ce te conduce în mijlocul războiului din Irak alături de Raina și Hunter, unde viață este grea și poți muri în orice secundă. 
Cand am început cartea nu i-am acordat prea mlte șase, însă citeam pagină cu pagină și eram tot mai curioasă ce se va întâmplă când se va afla ce face Raina. Așa am ajuns pe la mijloc și mi-am dat seama că această este una dintre cărțile care îți dau o lecție în acelaș timp.  
4. Slam. Din dragoste pentru LaykenO altă carte cu relație interizisa. Din nefericire sau din fericire Slam este o serie de trei volume care nu a fost tradusă  în întregime. 
Layken sau Lake revine în orașul natal al mamei sale împreună cu această și fratele ei mai mic după moartea tatălui. 
Se pare că mutarea are și ea un rost până la urmă. Layken îl intanleste pe Will, care este dubios de amabil cu aceasta, însă când cei doi află câteva lucruri în prima zi de liceu îi lovește din plin. 
Intreaga scriere a lui Cooleen te readuce cu picioarele pe pământ și îți arată încă o dată de ce sănătatea trebuie pusă pe primul loc, cât și familia. 4. Fericirea mea esti tu Faptul că am putut citii cartea și din perspectiva lui Travis m-a bucur de zece ori mai mult. 
Protagonistul fiind un bărbat foarte gelos și orgolios, incearcă să o pastrze pe Abby numai pentru el. Acest lucru fiind cam greu. 
Romanul curge plind de prietenie, iubire și crize de gelozie. Nu se lasă mai prejos față de celălalt volum din perspeciva feminină. 
Momentele de nebunie ale lui Travis m-au amuzat, mai ales pentru felul în carese dădea peste cap să îi iasa perfect. 
O să iubiți cartea dacă o încercați.


You May Also Like

2 comentarii

  1. Și mie mi-a plăcut enorm Hopeless! M-am regăsit neașteptat demult în protagonistă, aveam câteva lucruri în comun. Celelalte titluri nu le-am citit, dar am să le adaug sigur pe lista mea :)

    RăspundețiȘtergere