Recenzie - Iubire periculoasa

by - noiembrie 11, 2017                                               Recenzie - Iubire periculoasa
Editura: Tritonic
Autor: Georgiana Sandu 
Numar pagini: 523

Interviul cu autoarea il aveti aici.

Descriere: "A fost prima carte din România ce a atins pragul de un milion de vizitatori și a devenit repede un fenomen printre creațiile românești. Încă ocupă primul loc, alături de a două carte din serie.

 Lumea lui Kath se sfărâmă atunci când părinții ei divorțează, durerea îi rupe aripile, lăsând-o să cadă în cele mai întunecate capcane ale existenței. Începe să se drogheze, punându-și viață în pericol...

 Atunci când tatăl ei o mută forțat în Seattle, aduce și mai multă durere în sufletul distrus al fiicei sale. O nouă familie apare din umbră... îngerul sălbatic are nevoie de un înger păzitor, dar primește un demon. Harris reprezintă tot ceea ce o femeie poate iubi nebunește și tot ceea ce o poate ucide.

 Cu un trecut tenebros și prea multe secrete în prezent, devine un protector ce nu îi păzește trupul și sufletul frumoasei Katherine, ci le devorează în cel mai pasional mod cu putință, iar iubirea lui o aduce mai aproape de moarte decât a fost vreodată."
Părerea mea:Georgiana Sandu este una dintre cele mai uimitoare autoare din România a epocii comtemporane.
  Scrierile acesteia au ajuns iubite de mii de cititori din mediul online. Aceasta este prima scriitoare care a depăşit pragul de un milion de vizualizări pe platforma de citit şi scris wattpad.
    Iubire periculoasă este o serie de şapte volume, dintre care trei ( Obsesie, Cercul vieţii şi Duşmani de sânge) au fost publicate până în prezent.  

După despărţirea părinţilor săi, Katherine îşi găseşte refugiul  în lumea periculoasă a drogurilor  până când tatăl acesteia pune capăt răzvrătirii. Indrăgostită de adrenalină, această cunoaşte puterea oraşului Seattle în urmă alegerilor tatălui său. În prima săptămâna de liceu încearcă să se ferească de probleme, însă asta e greu o dată ce el a pus ochii pe ea.           Harris Stone, zis şi Demonul, este spaima multora, dar nu şi a lui Katherine care îl înfruntă cu fiecare ocazie. Înalt, masculin, îmbrăcat mereu cu haine tipice unui demon, este uşor să te simţi intimidat de la o simplă trecere a privirii lui.


Primele priviri dintre ei au avut loc în curtea liceului sub ochii îngroziţii a celorlalţi.

   "Privrea să îmi aduce aminte de ochii prădătorului privindu-şi pradă, sau mai bine zis, privirea demonului analizând sufletul neajutorat chiar înainte de a-l devora."Aceste ochiade nu au rămas neobservate nici de Amber, iubita lui Harris, care o ardea cu privirea pe Katherine

 Relaţia lui Katherine cu tatăl ajunge să scaraie, pedepsele curg gârlă, dar sunt rapid date uitării după ce Harris i se strecoară pe sub piele. Timpul petrecut împreună o face pe protagonista să realizeze faptul că lucrurile stau altfel faţă de cum credea ea şi ceilalţi.


    "Cu greu afişază adevăratul paradis pe care îl deţine înăuntrul sau, dar atunci când o fac, nu poţi să nu fi fascinata de el" 


Nici cursele cu maşini nu lipsesc din  "Iubire periculoasă". Echipa Power Rangers ( Jay, Ty, V, Mike) aşa cum au fost numiţi de Kath, sunt acolo să îi susţină cu orice ocazie.


   Volumul este împânzit cu secrete și mistere. Kath este înnebunită când simte metalul rece al pistolului ascuns la spatele blugilor lui Harris și iși dorește să afle cât mai repede ce îi ascunde acesta .


In urmă lecturii, am rămas cu certitudinea că, indiferent de ceea ce ar face Harris, Kath îi va fii aproape. Deși cartea este +18, datorită anumitor scene,  relația celor doi nu a întrecut niciodată măsură, demonstrând  ca iubirea pe care Harris i-o poartă protagonistei întrece orice altceca din viață "Demonului".


You May Also Like

1 comentarii

  1. Oficial m-ai facut sa vreau sa cumpar cartea, abia astept sa pun manutele pe ele si sa le citesc.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere