Wishlist autori români contemporani

by - octombrie 05, 2017
Știu că articolul trecut a fost cam scurt, însă acesta va fi putin mai lung pentru că sunt carți de la autori români pe care mi le doresc și vor fi cam multe.

1. Iubire periculoasa. Cercul vietii si Dusmani de sange

  În total este o serie de sapte volume, trei publicate, în care nu este prezetata povestea plină de adrenalină a doi îndrăgostiţi.
   Ea nouă în cartier şi nu prea cuminte, el demonul pistei.  Viaţă lor devine mult mai complicată atunci când Harrys trebuie să ascundă cu ce se ocupă el în timpul liber.

 


2. Prefa-te ca ma iubesti

  O carte scrisă de cea care a scris şi Iubire periculoasă, Georgiana Sandu, totate cărţile acesteia sunt publicate la editura Tritonic.
  Prefă-te că mă iubeşti este o carte ce poate este puţin cliseinica pentru unii, dar mie mi s-a părut foarte okay ( spun varianta netipărită care a fost postată iniţial pe wattpad), iar acum după ce a fost publicată sunt foarte sigură că îmi doresc cartea în format fizic.

Povestea celor doi începe din plin, fiecare moment dintre cei doi te amuză, te lasă fără suflare şi te face să te îndrăgosteşti mi mult de modul Georgianei de a scrie.


Interviu lut autoare aici.

3. Vorbeste cu mine scrisa de Adina Stephanie.  Este una din autoarele mele preferate de la care astept carti pe viitor, dar acum trebuie a imi achizitionez cea mai recenta carte a sa aparuta pe piata la editura Bookzone.  Vorbeste cu mine are
ceva aparte, este diferita de foarte multe carti pe care le-am citit. Pana acum nu am gasit o carte in carte pe fata sa o cheme Bax.
  O sa va indragostit de carte daca o sa cititi.


4. Seria Alina Marinescu scrisa de Monica Ramirez.


În perioada în care  am comandat primul volum al seriei pe majoritatea blogurilor erau pline cu postări
despre întreagă serie. Am citit primul volum şi am devenit depedentă de ea. Adevărul e că nu mi-am permis să cumpăr celelalte volume, nu mă plâng e preţ sau ceva, însă sper că de Black Friday sau la Gaudeamus cei de la Editura Librex să lase preţul mai jos.

   Se vorbeşte despre România în vremea comunismului, dar în mare parte despre relaţia a doi oameni recrutaţi pentru a fi spioni. Despre cum iubirea devine ură, apoi ura se transformă în iubire.


5.  Corina Cindea

 Sa mai spun care sun cartile Corinei? Este una dintre cele mai populare autoare pe care le stiu. Cartile ei sunt incredibile, cred ca cele care au citit ceva e la ea sunt pur si simplu innebunite ca si
mine.
   Fiecare care are ceva nebun in ea, ceva ce iti da curaj sa citesti pana la capat si sa visezi la ceva de genul pe viitor.
 Sunt publicate la Editura Libex.
 Sa mai spun ca autoarea, Corina, a tiparit fara o editura, cu proprii bani,  cateva exemplare din Triplu H care s-au vandut ca painea calda.

 Interviu luat autoarei aici.


6. Aviatoarea si Moon


Încă aştept publicarea celui de al doilea volum din I.R.En
pentru a începe şi seria.
Aviatoarea este nouă carte a Leilei Sandra Coroian (careia tot greşeam numele. Scuze, Leila) apărută la editura Quantum.
  Această este pasionată de aviaţie şi chiar mă aşteptăm la o astfel de carte din partea ei.


Interviu luat autoarei aici.

7. Cautand fericiea

  Teresa Wojcik este minunata autoare a volumelor de mai sus.  Căutând fericirea este o serie de trei volume, în prezent sunt publicate numai numai două volume care nu se găsesc pe piaţă, acestea  vor apărea o dată cu publicarea celui de al treilea volum. În cele trei romane este vorba de un cuplu ce trec prin multe lucruri, uneori, împreună alteori singuri. Apărute la editura Smart acestea încă sunt aşteptate să apară pe piaţă de persoane care nu au reuşit să cumpere.

 Inteviu luat autoarei aici.8. Choice de Lavina Furia


  Am avut ocazia sa vorbesc cu Lavinia de cateva ori si pot spun ca e o persoana minunata.
Vreau sa vad ce ascunde Lavinia sub invelisul de doamna dulce, am citit/auzit numai cuvinte de lauda
la adresa cartii.   Editura Quantum.

Interviu luat autoarei aici.
9. Natasa Alina Culea


Pot spune că vreau toate cărţile de la aceasta? 

  Nu le vreau chiar pe toate, însă vreau două cărţi: Marat, Lupii trecutului. Sofia. Sunt foarte curioasă cum scrie Nataşa. Vreau să văd ce mai descopăr de la autori roamani. Editura Librex.10. Ephilate. Inceputul unui cosmar.  Aici o sa fiu judecata pentru ca vreau cartea datorita copertii fromidabile care imi cam da idei despre ce e vorba in carte. Am vazut si cateva citate, imi e frica sa citesc o recenzie din cauza unui spoiler
sau ceva, deja am renuntat la destule carti datorita spoilerelor.
Editura Quantum.


You May Also Like

1 comentarii

 1. Eu le-am citit pe cele scrise de Natașa Alina Culea și le recomand din toată inima!❤️ Lupii trecutului. Sofia este cartea mea preferata ❤️ Marat este, de asemenea, o poveste superbă!❤️❤️
  De la Corina Cîndea nu am citit decat Triplu H (ambele volume) și Micuța Balerină (pe care o recomand). Pe celălalte nu le-am citit decat in varianta de pe wattpad, dar am de gând să le citesc și publicate!
  Am și eu pe wishlist trilogia Căutând fericirea, dar, din cate am înțeles și văzut, nu mai sunt le nicăieri în stoc😐
  Seria Alina Marinescu mă atrage, dar sunt, totuși, 6 cărți și nu știu când aș avea timp și de ele (asta presupunând că mie-as cumpăra).
  Foarte mult mă atrag și cărțile Georgianei Sandu (deși mă cam sperie seria aia de 7 volume). Vorbește cu mine am citit-o încă de când era postată pe wattpad, la vremea respectivă povestea m-a impresionat. Mi-aș dori-o, totuși, și în bibliotecă!
  Cat despre celelalte cărți, nu le aveam până acum pe wishlist, dar cu siguranță voi tine cont și de ele!😀😘

  RăspundețiȘtergere