Halloween BookTag || Blogger Sesion

by - octombrie 31, 2017


                                Halloween BookTag || Blogger Sesion


Bună! În primul rând vreau să mulţumesc Ioanei de la Din dragoste pentru carti pentru nominalizare.
În al doilea rând sper să fie pe gustul vostru acest tagg. Vă pupicesc!


1. Sculptat de dovleci: Ce carte ti-a dat un exemplu, te-a format ca persoana? (Hoata de carti)

Sincer, nu cred că o singură carte m-a format că persoană. Cred că fiecare carte citit îţi formează anumite idei, adaugă un plus sau minus la persoană ta. Pot spune că viitoarele cărţi pe care le voi ctii mă vor schimba, voi face alegeri mult mai bine analizate.

2. Citeşti o carte de groază cu o zi de Halloween care se repetă la nesfârşit, iar la finalul lecturii afli că anul acesta în ziua sărbătorii vei păţi la fel şi tu. Ce ai face?(Angels From Books)

Pe de o parte o să mă îngrozească, pe altă mă va face să fiu mult mai încântată de faptul că voi putea dezlega un mister, de ce se tot repetă ziua aia? Trebuie să existe ceva.3. Dacă ai putea fi un personaj dintr-o carte legată de Halloween, ai vrea să fii victima sau vănătorul? (The Symphony Of Books)

Depinde de ce este de victima. Că şi Ioana sunt o mare fană a fraţilor Winchester şi visez că eu să fiu vănătorul, dar să vânez fantome, demoni, etc.
 Cred că dacă aş fi invitată să particip la o astfel de vânătoare, unde eu sunt vănătorul, nu aş mai sta pe gânduri şi aş spune da.

4. Este rândul tău să organizezi o petrecere de Halloween, iar pentru asta mai ai nevoie doar de un singur lucru: costumaţiile. Vrei că prietenii tăi să se bucure de petrecere, iar pentru asta ai nevoie de multă convingere. Ce carte de sezon ai folosi pentru petrecerea ta? Carte a căror personaje să poată fi interpretate de petrecăreţi? Cum ai convinge prietenii să citească acea carte horror – ştiind că nu mulţi apreciază genul acesta de romane? (Bookcaffe)

Ei, aici e cam complicat. L-a cum îmi cunosc eu prietenii probabil vor dorii o carte micuţa şi fără prea multe paginii. De aceea m-am gândit imediat la o serie pentru copii ce-i drept, dar eu una şi acum aş reciti-o.  Cronicile Wardstone este una dintre sriile care m-au condus spre citit, care m-au fascinat datorită poveştilor palpitate şi în suspansului.

5. O legenda urmbana care te sperie cel mai mult?

Legendă..Legendă... La mine în sat sunt sute de legende şi  sunt de diferite feluri şi sunt poate reale. În adâncul sufletlui meu asta cred, toţi bătrânii satului susţin aceste poveşti, cre în ele deşi nu mi s-a întâmplat aşa ceva până acum.
 Una dintre legendele cele mai cunoscute este Bloody Mery . Numai când mă gândesc la numele ei îmi trec sute de imagini prin faţă ochilor şi tremur.6.  Ce creatură supranaturală ai vrea să fii dacă ai avea posiblitatea asta doar în noaptea de Halloween? ( Reader in blue)

Bună întrebare. Nu ştiu. Poate că aş fi un liliac. Vreau să văd un oraş noaptea de sus, mă fascinează cu arată un oraş privit de sus, jocul de lumini.

7. Dacă ai putea merge la colindat cu un autor, care ar fi acela? ( Books&Me)

De unde ies întrebările astea? Cum aş putea alege între autorii mei preferaţi? Aloo. În momentul asta cred că aş alege-o pe Mia Sheridan, autoarea cărţii Vocea lui Archer.


 8. Ce ecranizare a unei cărţi horror ţi-a plăcut mai mult decât cartea în sine?

Da, acum sunt sigură. Nu trebuia să mă bag la un astfel de tag. Cred că mai mult de jumătate dintr-un film de groază îl petreceam cu pătură în cap.  Nu cred că am văzut până acum un film inspirat dintr-o carte horror.

9. Ce carte ţi-a făcut pielea de găină/te-a speriat foarte tare? ( Captive in the world of books)

Sunt destule cărţi care m-au speriat, dar nu sunt horror asta e partea proastă.

10. Pumpkin Spiced Latte: Care e băutură/snack-ul tău preferat în timp ce citeşti? ( Hoata de carti)

Cred că nu beau, adică mai mult mănânc ceva decât să beau. Poate apă care este esenţială în viaţă omului.

Asta a fost tot. Chiar mi-au plăcut întrebările alese de Ioana. Bună treaba, Ioana :D
Sper că v-a plăcut răspunsurile mele.

Nominalizez şi eu pe Anamaria de la Pierduta printre cuvinte şi cam atat.

Happy Halloween, guys!
You May Also Like

0 comentarii