Cinci serii pentru adolescenți I

by - septembrie 06, 2017


Serii pentru adolescenți

1. Seria Te aștept  Una dintre seriile pe care le iubesc şi care din păcate nu sunt traduse la noi în întregime, este seria "Te aştept" de la autoarea Jennifer Armentrout. 
Cele trei volume traduse la noi au ca subiect vieţile a şase adolescenţi. În fiecare volum fiind vorba despre un cuplu ce îşi trăieşte povestea de dragoste şi care trece peste fiecare problema unul alături de celălalt


2. Seria Hush, HushCunoscută sub numele de Îngeri căzuţi, Seria Hush, hush a fost de nenumărate ori no. #1 New York Times Best Seller. 
Nici această serie nu a fost tradusă în totalitate.
Cred că fiecare şi-a dorit să trăiască experienţă unui caracter favorit. Eu, mi-am dorit foarte mult să trăiesc în pielea Norei Grey. Viaţă Norei este dată peste cap de către un el. Un el diferit de ceilalţi. Cu chipul unui înger căzut, unul ce are nevoie de viaţă ei pentru a merge mai departe.  Însă ce se întâmplă când dragostea pune stăpânire pe sufletele celor doi?

3. Amurg Vamipirii. O mică minciună în viaţă oamenilor, un mit.  Dar pentru Isabella Swan aceste minciuni devin realitate. Forks. Oraşul unde toate miturile despre vampiri devin realitate. Isabella Swan află asta de una singură, descoperind o familie de iubitorii de sânge în apropierea celorlalţi oameni. 


4. Academia Vampirilor Dacă tot am început să vorbesc despre cei ce se hrănesc cu sânge am zis să contiunui cu o serie foarte intrigantă din multe puncte de vedere. 
Academia Vampirilor întrece limitele imaginaţiei fiecărei persoane. O serie ce ascunde două poveşti de iubire complicate, două poveşti ce nu se aseamănă una cu cealaltă.   
Rose Hathway şi ceilalţi adepţi duc o lupta continuă spre apărarea succesoarei la tron, Vasilisa Dragomir. 
Oare ce se întâmplă când dragostea îşi face apariţia în viaţă celor două?5. The Hunger Games (Jocurile Foamei)   
Suzanne Collins a reuşit să creeze o lume post-apoliptică foarte complexă.Acțiunea se petrece în Panem, țara construită pe ruinele Americii de Nord. Personajele sunt foarte bine caracterizate, în special Katniss -eroina acestei cărti. Ea trebuie să treacă peste o mulțime de provocări pentru a supraviețui. 


Cinci serii pentru adolescenți II You May Also Like

6 comentarii

 1. Le-am citit pe toate si mi-au placut foarte mult

  RăspundețiȘtergere
 2. Acum sunt la volumul 4 din Academia Vampirilor. Adolescenti, adolescenti, dar mi-a atras atentia si mie. Acum trebuie sa termin seria.

  Lifestyle: https://medeeasjourney.blogspot.ro/
  Blog de carti: https://heartofthewords.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 3. 3/5 bifate. Academia Vampirilor si HG sper sa le citesc anul acesta.♥

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Academia Vampirilor trebuie sa o incerci🖤

   Ștergere
 4. Cred că și „After” s-ar potrivi perfect aici.
  Eu una am citit doar „Hunger Games”, mi-a plăcut super mult! Celelalte nu prea mă tentează... nu sunt genul meu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am citit doar Hunger Games din lista asta și, sincer să fiu, nici nu mă atrage altceva, romance nu e pe gustul me.

  RăspundețiȘtergere