Mid-year freak out book tag

by - septembrie 02, 2017

Bună.
               În primul rând vreau să mulţumesc Denisei de la We fall in love with books  şi Andrei de la Aroma Fericirii.  În al doilea rând îmi pare rău pentru postările mele tot mai simple şi de faptul că am lipsit foarte mult timp

   Let's do it!

1.  Cea mai bună carte pe care ai citit-o până în acest punct al anului 2017? 

Nu pot spune că este cea mai bună, dar cu siguranţă este una care mi-a ajuns la inima şi poate obsedat puţin. Dar cum să îi poţi rezista lui Alex după câte a făcut pentru ea?  Cartea este o combinaţie între iubire ilegală şi imposibilă. 


Această este "Asasin la feminin" scrisă de Monica Ramirez.
   


  
2. Cea mai bună continuare (a unei cărți) citită în 2017?
  
          


Al doilea volum al seriei "Hush, Hush" pe care o ador. Patch este acolo şi nu este acolo. Apare şi dispare când te aştepţi mai puţin.

3. O carte nou lansată pe care nu ai citit-o încă, dar vrei neapărat?
  
        Îi ador cărţile, am citit ce era postat pe wattpad acum ceva vreme şi mi-au plăcut la nebunie. Într-un timp intrăm în fiecare zi să văd dacă a postat ceva.  Acum îmi doresc tot ce publică.

4. Cea mai anticipată lansare din a doua jumătate a anului? 

   

Ştiu  că este foarte apreciată. Eu am citit numai câteva capitole pe wattpad şi sinceră să fiu chiar mi-a plăcut. Mă bucur extrem de mult că va publica cartea, abia aştept să o şi cumpar. 5. Cea mai mare dezamăgire? 

Ştiu că probabil voi fi urâtă după ce voi spune ce carte m-a dezamăgit, dar pur şi smplu m-a băgat în reading slump foarte rău. Şi nu sunt singură căreia i s-a întâmplat.
  
 

Mai mult de atât scenele cu zombii lipsesc cu desăvârşire, sunt foarte puţine. Nici nu am putut termina cartea.

6. Cea mai mare surpriză? 

  

Am citit-o imediat ce am terminat de citit seria "Hush, Hush" şi a fost minunată. Păcat că nu este şi continuată. Este o superbă poveste cu puteri supernaturale.Sunt atât de dezamăgită de edituri. Încep o serie şi nu sunt în stare să o traducă până la final.

7. Noul autor preferat (debutant sau nou pentru tine)? 
  
De ce trebuie să fie întrebări atât de grele?    Nu pot să spun că este debutantă, dar este nouă pentru mine.  Pe lângă asta îi ador cărţile. Are un stil de a scrie pe care îl iubesc enorm de mult.  
                 
8. Cel mai nou crush pe un personaj? De cum am citit întrebarea  m-am gândit imediat la  Gage Travis din "Numai în braţele tale" de Lisa Kleypas


La început este respingător şi enervant, apoi devine calm şi dulce. Are atâta grijă de Liberty, plus este  posesiv.  Ştie cum să o trateze, si chiar dacă au unele probleme o sprijină.

9. Cel mai nou personaj preferat? 

  

Camila Camilin. Rolul principal în primul volum al seriei  "Fraţii Maddox". Îndrăgostită de un băiat ce are aşteptări mari de la viaţă şi care locuieşte la celălalt capăt de lume. Încearcă să reziste de dragul lui, însă problemele apar mai mereu, iar Trenton Maddox este acolo sa o  sprijine. 

10. O carte care te-a făcut să plângi? 
    
Ce-i drept eu nu plâng la cărţi, par necruţătoare, ştiu. Nu plâng, poate să plâng atunci când sunt total emoţionată sau am o problema şi acea carte mă face să mă eliberez de tot ceea ce simt.   În concluzie nici nu ştiu la ce carte am plâns ultima dată. 


11. O carte care te-a făcut fericită?Mi-a plăcut la nebunie faptul că au început cu un tipar şi au sfârşit cu altul. Întotdeauna am vrut să găsesc o carte cu opusul tiparului "badboy-goodgirl" şi însfârşit am reuşit şi am găsit. 
Da, m-a făcut fericită această carte. Şi merită citită de absolut toată lumea.

 
12. Cea mai bună ecranizare a unei cărți pe care ai văzut-o anul ăsta?

Pot spune că este un film superb, însă nu am citit cartea. Pe care plănuiesc să o cumpăr cât mai curând.     Cadereaa unei stele pe pământ schimbă soarta a câteva zeci, dacă nu mii de persoane.

13. Recenzia preferată scrisă până acum?

O recenzie pe care am scris-o şi care îmi place...Hmm... E drept nu am scris foarte multe recenzii, însă printre acestea sunt unele care mi-au plăcut.14. Cea mai frumoasă carte pe care ți-ai cumpărat-o (sau ai primit-o) anul acesta?

O care pe care am primit-o anul acesta şi pe care o ador. Este Îngerul nopţii. Este o carte plină de intrigă, una ce îţi ridică semne de întrebare la fiecare pas.


15. Ce cărți trebuie să citești până la sfârșitul anului?

Scăzând pe cele de liceu? Destule, vreau să pun mâna pe cărţi de la autori contemporani români. Vreau să citesc de la cât mai mulţi autori.


 Inima mea si alte gauri negre - Jasmine W.
Vorbeste cu mine - A. Stephanie
Choice - Lavinia Furia
 Maitreyi - Mircea Eliade
Aviatoarea - Leila Sandra Coroian


Si lista continua.

Provoc si eu la randul meu pe Dante de la I. Dantemis Revill si cam atat.
Oricine poate prelua tag-ul :)


  

You May Also Like

0 comentarii