Carte VS. Film (Amurg)

by - august 18, 2017


  Carte VS. Film 


  Amurg.   
  Cu toţii am auzit de expresia "Cartea bate filmul" sub o anumită formă sau altă. Majoritatea am aprobat-o.

  Primul volum este incredibil de frumos.  Protagoniştii sunt atât de diferiţi faţă de cei din film. Din pacate Kristen Stewart şi Robert Pattinson nu s-au ridicat la aşteptările multora.

  
 

  În carte Edward, interpretat de Robert Pattinson, este mult mai carismatic, are umor, iar comportamentul lui diferă de cel din film. Desigur, Robert nu putea  să îl interpreteze perfect, aproximativ 50%.         
          Isabella Swan, interpretată de Kristen Stewart, este foarte puţin împiedicată în film, în schimb în carte se împiedică şi de o pietricică.     

      În carte această găteşte  pentru ea şi tatăl ei, in film nu am observat asta.  

  


  Să menţionez şi faptul că Bella, cea din carte nu stătea cu gura deschisă mereu?
    

Câteva diferenţe între film şi carte


1. Momentele alături de tatăl ei sunt puţine, iar producătorii s-au gândit să sară peste încă una.  Ajungerea Isabellei în Forks nu apare în film. 
  

2.   In carte, Edward chiuleşte de la ora de biologie datorită testului pentru grupa sanguină, pe lângă este exclusă şi o altă scenă între Mike, Edward şi Bella.  


3.  În carte Edward o invită pe Bella la  masă în cantină  pentru a discuta, în film aceştia discuta la tejgheaua cu mâncare
                                  
 


4.  Reintanlirea cu Jacob se întâmplă la plajă  "La Push" în carte, în film revederea a avut loc acasă la Bella.
    
  Au fost scene ocolite de către producători. Scene care te ajutau să îţi construieşti o imagine despre caracterul lui Edward, caracterul Bellei şi al altor.  

Din păcate foarte multe aspecte au fost excluse din film, acest lucru m-a dezamăgit.                                      

You May Also Like

1 comentarii

  1. Cartile mi se pare wow, pur si simplu bate filmul cu mult. Mi-a placut enorm fiecare parte si sincer cred cu tarie ca cei doi actori nu stiu sa joace.

    RăspundețiȘtergere