Cadoul perfect pentru un prieten bookaholic

by - august 30, 2017                     Cadoul perfect pentru un prieten bookaholicCred că toată lumea cunoaşte o persoană care citeşte şi vorbeşte non-stop despre cărţi şi autorii preferaţi.
  Ziua de naştere a acesteia este în mai puţin de o săptămâna, iar tu nu ai cumpărat absolut nimic.

Primul lucru la care te gândeşti este că tot anul viaţă ta va fi ruinată, îţi va aduce aminte mereu.

 INTRI ÎN PANICĂ!

Ce poţi găsi într-o singură săptămâna şi să fie pe placul ei? Este foarte simplu.

Încerci foarte subtil să afli ce cărţi nu are în bibloiteca şi ce autori preferă.   Notezi rapid undeva cartea şi autorul, apoi te prefaci că nu ştii nimic.
 
  Aici intervine o mică problemă, banii. Depinde de carte preţul la care se ridică, dar să nu uităm un cititor întotdeauna acceptă o carte ce face parte din genul ei preferat.
  Şi să nu uităm de transport, trebuie să ajungă la timp pentru ziua li/lui.

Dacă prefere o carte de la autori români, care locuiesc în ţară îi poţi face o surpriză şi mai mare. Contactezi cât de repede se poate autorul şi îi explici situaţia. Sunt sigură că te va ajută.Pasi pentru cadoul perfect pentru o persoana bookaholica:

1. Aflii ce carte îşi doreşte- Nu găseşti cartea respectivă sau nu îţi ajung banii, cauţi ceva după genul acesteia preferat.

2. Să NU aibă cartea în bibliotecă. Dacă o are o va primi, dar cred că este mult mai satisfăcător pentru tine dacă persoană respectivă nu are cartea.

3. Autori Români. Auzi cuvintele astea de la prietena ta/prietenul tău. Cauţi imediat autori români. Găseşti, căci sunt mulţi Slavă Domnului. Discuţi cu acesta si ii explici.

4. Ajunge cartea la tine, o ţii ascunsă.

5. Cadoul ajunge în mâinile posesoarei.


Desigur, este foarte uşor să spui astfel de lucruri, dar este greu să faci totul pe ascuns.

   Sper că a ajutat pe cineva :)) \


You May Also Like

2 comentarii

  1. Este o idee foarte buna care o sa ajute pe multa lume,asa cum m-a ajutat si pe mine in momentul de fata. Mulțumesc foarte mult!������

    RăspundețiȘtergere