Între pământ şi apă

by - iulie 22, 2017Autor: Raluca Andreea Chiper
Număr de pagini: 370
Editura: Quantum Publishers

 

Descriere: 

             Karina Baldin, o tânără balerină ce promite să lumineze cele mai cunoscute scene ale lumii cu talentul său, se îndrăgostește de noul fotograf al Academiei de balet. Pentru inima ei neîncercată până atunci de astfel de sentimente, emoțiile acestei iubiri se dovedesc covârșitoare, mai ales că legătura dintre cei doi nu este dintre acelea pe care societatea să le vadă cu ochi buni.Părerea mea: 


Între pământ şi apă este scrisă la persoana I, astfel descoperim viaţa Karinei, gândurile  şi sentimentele ei, iar autoarea le descrie atât de bine încât simţi că eşti acolo, trăieşti şi tu alături de Karina, te îndrăgosteşti şi apoi suferi, plângând cu lacrimi amare iubirea pierdută…

Cartea este o lectură uşoară, care te prinde şi nu te lasă până când nu o termini. Pe capitol ce trece, acţiunea se dezvoltă, te afunzi tot mai mult în lectură, iar când ajungi în momentul când trebuie să o laşi, îţi este foarte greu.
            
             Chiar dacă diferenţa de vârstă dintre personaje este destul de mare pentru mine, aproximativ douăzeci şi doi de ani, Raluca-Andreea Chiper are grijă să ne ţină în priză, transmiţând o multime de emoţii, iar tu, dorind să ştii şi mai multe, să afli ce se întâmplă mai departe, nu te poţi opri.
 
Îmi este greu să vorbesc despre carte, nu ştiu de ce, dar chiar nu îmi pot găsi cuvintele. Însă pot să spun, cu mâna pe inimă, că recomand oricui această carte pentru că nu va regreta. Poate că unele idei ale scriitoarei nu sunt pe placul meu sau al acelei persoane, dar felul cum e scrisă această carte te face să te îndrăgosteşti de personaje, trăirile sunt atăt de intense, încât nu te vei opri, doar la final, când vei fi luat prin surprindere.

Aici o să fac un fel de paranteză şi o sa îi spun Ralucăi că, ei bine, draga mea, finalul tău e ceva ce aş scrie eu :)))

"Karina…

Auzindu-mi numele şoptit printre mocnirile unui foc obosit ce-şi căuta somnul cu o pasiune domoală, pe buze mi s-a ivit un zâmbet sincer. Nu m-am întors spre el, dar faptul că am tresărit, uşor fermecată de glasul lui, l-a convins că atenţia îmi este îndreptată asupră-i. Pumniii mi s-au încleştat, căci vocea iubitului mi-a pătruns în măduva oaselor şi m-a făcut să tremur uşor.

Eşti fericită?"


-Aimèe


You May Also Like

0 comentarii