“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.” ― Mark Twain

Top serii interzise minorilor


                      Top serii interzise minorilor


1.Seria After   
Pentru nimeni nu mai este un secret ce se ascunde în spatele coperţii acestei serii. 
Pot spune că este puţin cliseinica datorica caracterizării personajelor: 
Tessa Young o elevă timidă, silitoare şi cuminte (-Good girl) 
Hardin Scott băiatul plin de tatuaje şi piercinguri (-bad boy) 
Cei doi se intanlesc la facultate unde relaţia lor se dezvoltă câte puţin. 
Pe parcursul celor patru volume cei doi trec prin toate stările posibile pe care le poate simţi un cuplu: gelozie, iubire, trădare, durere, dezamăgire. 


2. Fifty Shades 

Fifty Shades prezintă povestea a două persoane total diferite care se încăpăţânează să fie împreună împotriva oricărei prejudecăţi sau greşeli.
Începutul acestora este destul de amuzant datorită timidităţii de care da dovadă Anastasia Steel. Chrsitian Grey milionarul burlac care are la picioarele sale zeci de oameni, cu un trecut zbuciumat greu de trecut peste el, ajunge sedus de frumuseţea şi timiditatea domnişoarei Steel.

Însă dorinţele sale par total nebune pentru Anastasia, însă îi acceptă condiţiile luând relaţia că pe o provocare.Îl dezbracă de piele şi îi vede sufletul, apoi încearcă din greu să îl repare lipind la loc bucăţele din sufletul ei.

3. Seducator 


Seria Seducător nu este tradusă în totalitate, ceea ce mă dezamăgeşte pentru este o serie ce merită cu desăvârşire tradusă. 
Pe parcursul celor trei volume veţi întâmpina momente de nesiguranţă. Veţi trăi momentele de intimitate prin care trece orice cuplu. 
Autoarea a avut grijă ca de data acesta relaţiile să nu fie atât de perfecte astfel încât bărbaţii să se opună relaţiei, doamnele au fost cele care au fugit mâncând pământul chiar dacă îşi doreau relaţia respectivă  la fel de mult că ei. 
Chloe, Hanna şi Săra sunt prefect create pentru această serie. Chiar dacă au trecut prin multe, sunt exact genul de femei de carte au nevoie Will, Max şi Bennett4. Seria Dulce 
Seria Dulce este o serie erotică din toate punctele de vedere. Începutul nu pare a fi ceva demn de o carte erotică, însă după o sută de pagini vei înţelege de ce această  carte intră la categoia erotice. 
Credeaţi că un poliţist va calcă vreodată într-un sex-club?  Sau că are atâtea fantezii? Nu, nici eu. 
În ambele volume secenele erotice se întind pe zeci de pagini. Viaţă intimă  a personajelor este povestită în detaliu pentru deliciul cititorilor.

5. Seria Crossfire
După absolvirea facultăţii Eva se angajează ca asistentă la firma Crossfire unde îl intanleste pe Cross. 
Viaţă acestora se schimbă considerabil. Întreagă serie seamănă puţin cu FSOG datorită comportamentului lui Cross, secrete pe care nu vrea să i le dezvăluie Evei, chiar dacă ea îşi pune sufletul pe tavă în faţă lui. 
Demonii domnului Cross sunt învinşi cu greu de Eva. Oare Cross îi va povesti tot trecutul Evei?


Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu