Interviu Leila Coroian

by - mai 26, 2017

                                Interviu- Leila Sandra Coroian

Leila Sandra Coroian este o nouă autoare. O persoană minunată. Este autoarea cărţilor "I.R. En." , "Aviatoarea".1. Cine se ascunde în spatele numelui Sandra Coroian?


 Leila. Ha! Ha! Dap, o glumă puţin ciudată :)) Sunt doar eu, aşa cum a început să mă cunoască mai toată lumea. O persoană veselă, gata să sară în ajutor, perseverentă, hotărâtă şi luptătoare.


2.Am văzut un live făcut de tine în care prezentai o carte ilustrată cu avioane, aproape îţi luai zborul de fericire. Ne poţi spune cum a apărut iubirea ta pentru avioane?
 Ha! Mulţumesc pentru această întrebare, nu credeam că mă va întreba vreodată cineva despre asta! ❤ Sincer, nu sunt foarte sigură cum s-a înfiripat în inima mea această pasiune pentru aviaţie, dar le iubesc! Iubesc ideea de a zbura! Iubesc tot ce ţine de acest domeniu şi sunt pur şi simplu fascinată, de aceea am şi ales să îmi pun pasiunea într-un român şi anume Aviatoarea. Pot spune că m-am documentat destul de mult pentru a reuşi să redau cât mai corect anumite detalii din acest domeniu, în romanul mai sus menţionat.

3. Când s-a născut hobby-ul pentru scris şi citit?


 Hobby... fug de acest cuvânt şi prefer să îl folosesc doar pentru lucrurile pe care le fac atunci când mă plictisesc, cum ar fi desenul, pictură, dansul etc. Pentru mine scrisul este o pasiune şi a devenit în timp un fel de a fi. Prima oară l-am descoperit la vârstă de 14 ani. Eram în liceu şi am început să scriu prima carte "Începutul Sfârşitului" .

4.Ce ai alege între o noapte de seriale şi mâncare *mâncarea nu lipseşte niciodată* şi una romantică alături de partenerul tău?

 Păi cred că pot face cumva să le aleg pe amândouă. Aşa că aleg o seară de seriale romantică alături de partenerul meu, cu multe chipsuri şi mâncare :)))


5. O mică curiozitate persoanală.
 Câine sau pisica?
 Serial preferat?

 Câine, deşi am o pisica :))) (P.S. O iubesc mult oricum 😀 ) şi serialul preferat ar fi Vikingii ❤ 
   


6. Ai un cântăreţ preferat care te inspiră sau relaxează în timp ce scrii?


 În timp ce scriu RAR ascult muzică, dar îţi zic un secret, în timp ce am scris Aviatoarea, piesele care au servit drept soundtrack au fost: Lady Gaga - Tîl it happens to you şi Gnash - I hate you, I love you. Cântăreţ preferat poate Carla's Dreams (în momentul de faţă) şi din Hip Hip-ul Underground: Cedry2k  

7. Ai încercat să te impritenesti cu un alt autor pe care îl apreciai apoi ai fost dezamăgită de comportamentul acestuia?

 Pe care să-l fi apreciat, nu, dar cu care aş fi vrut să schimb două vorbe, da şi din păcate m-a dezamăgit comportamentul sictirit al acestuia. 

8. Mi-ai transmis foarte multă energie şi stare de bine chiar şi prin intermediul internetului.  Ce  foloseşti pentru a avea atâta energie?

 Energia pe care o am vine din faptul că mă bucur de absolut ORICE!!! Oricât de mic! Mă bucur de oameni, de gesturi frumoase, de lucruri simpatice şi drăguţe, de unicorni, curcubee, culori, norii de pe cer şi MUUULTE altele 😀 

9. Totuşi, vreau să descopăr o mică parte din Sandra Coroian care este apreciată de absolut toată lumea. Cât de mult ai muncit pentru a ajunge aici?

 Cât de mult... Enorm. De aceea nu pot aprecia oamenii care tratatează cu lejeritate anumite lucruri care se obţin cu greu. Am scris întruna, am nici nu mai ştiu câte manuscrise începute şi nefinalizate, multe încercări de a mă auto-promova şi a mă pune în faţă publicului. Cam asta fac de când mă ştiu. Mă autopromovez şi mă chinui să mă fac auzită, iar acum citită. 


10. Pasiuni ascunse?

 Hmm, să fac tot felul de lucruri, nu prea stau locului. Pictez sau desenez. Oh! Şi mai fac origami 3D din când în când 😀 


11. Mesaj pentru cei ce urmează să citească noua ta carte "Aviatoarea"? 

Ha! Ţineţi lângă voi pachetul de şerveţele, trageţi adânc aer în piept şi pregătiţi-va pentru cea mai superbă aventură a vieţii voastre!  
Multumesc pentru interviul acorda, Lelia. Ma bucur ca am descoperit o autoare minunata. 

                                                                                            -Eva Ana
  

You May Also Like

2 comentarii

  1. Superb! Știam ca Leila este o persoana minunata dar cu fiecare interviu nou pe care îl citesc despre ea parcă devine și mai minunata.
    Nu știam ca asculta Cedry2K...I love him! Și acum o iubesc pe Leila și mai mult :)))))♥♥♥
    Frumos interviu. Felicitări! ♥

    RăspundețiȘtergere