Recenzie- Îngerul nopţii#1

by - aprilie 25, 2017


                       Recenzie- Îngerul nopţii#1 


Autor: Becca Fitzpartick 
Numar pagini: 271
Editura: Litera 

Descriere:


Un juramant sacru     
Un inger cazut     
O dragoste interzisa

"Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a indragostit niciodata de vreun baiat, in ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai buna. Dar zambetul sagalnic si ochii patrunzatori ai lui Patch o atrag mai presus de orice ratiune. Patch pare sa se afle oriunde este si ea si pare sa o cunoasca mai bine decat prietena ei cea mai buna, iar Nora nu se poate decide daca sa-i cada in brate sau sa fuga din calea lui cat mai departe. Dupa o serie de intamplari inspaimantatoare, tanara se gaseste prinsa intr-un joc al razbunarii unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimba si ascund secrete periculoase. In mijlocul unui stravechi conflict intre nemuritori si ingerii cazuti, Nora trebuie sa-si infrunte temerile si sa lupte pentru viata si dragostea ei, iar o alegere gresita o poate costa viata."

Recenzie: 
Îngeri căzuţi, nephilimi, posedări şi arhangheli. 
   
   Îngerul nopţii este o carte ce te prinde în mrejele şi te trage tot mai profund în poveste. O poveste care îţi demonstrează că iubirea nu este atât de imposibilă pe cât pare. 
   Acest prim volum va conduce într-o poveste romantică, plină de intrigă, confuzie, iubire, certuri şi gelozii.  

   Nora Grey. o simplă adolescentă care trăieşte la maginea oraşului Bridgewater Maine, îşi petrece majoitatea timpului în compania celei mai bune prietene, Vee.  

Viaţa plictisitoare Norei ia o întorsătură bruscă la ora de biologie datorită noului coleg. 


    Pach Cipriano, un adolescent  distant şi tăcut îşi face apariţia în viaţa Norei condimentând-o cu zile înspăimântătoare.   
O dată cu apariţia acestuia în viaţă ei un bărbat cu cagulă o urmăreşte. 
   Apropierea lui Pach de ea o face să se înspăimânte cu adevărat. O înspăimântă dar şi atrage. Ar face orice să descopere ochii aceia negri ca tăciunele prin care nu poţi privi.   

"M-am simţit atrasă de Patch într-un fel pe care nu l-am simţit faţă de nimeni…Era un magnetism întunecat, manipulant, captivant între mine şi Patch. Lângă el mă simţeam atrasă spre marginea prăpastiei…Avea o licărire în ochi care mă făcea să mă gândesc c-ar trebui să-mi fie frică de el… şi mi-era. Dar frică aceea era în egală măsură atracţie. Era ceva extrem de tulburător când eram lângă el. Nu mă mai recunoşteam.” 

    Descoperirea cicaticilor care se întind pe spatele lui Pach ca nişte arpi smulse o şochează. Îşi dorea să afle ce ascunde. Ce intenţii ascunse are Pach Cipirano în legătură cu ea? Cine era acest Pach, oare el este bărbatul cu cagulă care o urmăreşte?  
Apariţia lui Eliot îi mişcă şi mai mult soarta Norei Grey. Eliot, noul coleg căruia i s-au aprins călcâiele dupa Nora. Un obstacol pentru el este tânărul Pach care este în jurul Norei tot timpul si nu stie cum sa ii distanteze.  

Se pare că atracţia dintre Nora si Patch nu a rămas neobservată de nimeni mai ales de ei. 
"‒Fii cinstită, Nora! Te-ai aprins rău după mine!"  

  

   Cel mai mult apreciez faptul că  cei de la editura au păstrat coperta originală de care sunt îndrăgostită până peste cap.  Mi-a plăcut extrem de mult pentru că autoarea, Becca Fitzpatrick, a combinat iubirea cu aventură. A făcut un echilibru între cele două astfel să nu te poţi lasă de  carte până la final.


   Oare vor reusi cei doi sa iasa cu bine din aceasta poveste? Ramane de vazut. 

You May Also Like

6 comentarii

  1. Super! Abia aștept da citesc și eu seria!♥

    RăspundețiȘtergere
  2. E absolut superbă ! Il iubesc pe Patch !

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta cartea am vazut-o la o clienta pe care o serveam in locaul unde lucrez, coperta a fost cea care ma facut s-o intreb ce carte este si ce nume are; dupa recenzia ta chiar vreau sa o citesc cat mai repede! ♥♥

    RăspundețiȘtergere