Interviu cu Corina Cindea

by - martie 03, 2017

Interviu -Corina Cindea 
 Corina Cindea a publicat in urma cu aproximativ un an prima sa carte cu fonduri proprii, apoi au fost reeditate la editura Librex.
1. Pentru început vreau să spuneţi câteva cuvintre despre dumneavoastră. Ceva ce nimeni nu ştie. 

Dacă nimeni nu știe, atunci cred că ar trebui să rămână așa. Sunt economist, sunt căsătorită și am un copil. Până în urmă cu doi ani, cea mai mare pasiune a mea era cititul. Acum se adaugă și scrisul.

2. Cum aţi descoperit site-ul wattpad?

Dintr-o greșeală, în timp ce căutam ceva pe net, însă acel click mi-a schimbat viața cu totul.

Me: Mă bucur din tot sufletul că aţi dat click din greşeală. Dacă nu eraţi dumneavoastră eu nu mai trăiam atâtea poveşti prin intermediul personajelor.

3. V-a împins cineva de la spate să scrieţi sau din propria iniţiativa?

A fost un impuls de moment. Wattpad-ul era ceva nou și uluitor pentru mine și mi-am zis, de ce nu?

Hai să încerc! Îmi tremurau mâinile când am postat primul capitol la Destine împletite, dar îmi tremură și acum, de câte ori postez.

4. O să fiu puţin cam insistentă acum, dar soţul dumneavoastră ce părere a despre hobby-ul dumitale?


Primele trei cărți le-am scris pe ascuns, pe tabletă, deși nu am nici cea mai mică idee de ce mă ascundeam, iar soțul meu  a aflat că scriu abia când eram aproape de terminarea celei de-a patra, Triplu H volumul1. A fost șocat. OK, asta e puțin spus. Cu toate că i-am arătat cărțile pe wattpad și comentariile, tot nu mă credea. Acum s-a obișnuit. Nu mai scriu pe tabletă și nu mă mai ascund, iar el mă susține și încurajează tot timpul.

5. Cine a venit cu ideea de a publica Triplu H? Soțul meu. Eram într-un moment în care voiam să renunț și să șterg tot ceea ce scrisesem, dar el nu m-a lăsat. Și tot el a venit cu ideea publicării, ținându-se de capul meu când s-a realizat.

6. Care a fost cartea care v-a făcut să plângeţi?

În general, mă feresc de cărțile cu final trist sau care m-ar putea face să plâng, însă au fost multe cele care m-au emoționat până la lacrimi prin felul în care mi-au transmis emoțiile personajelor. 

7. Aţi schimba ceva la cărţile dvs dacă aţi putea? 

Până trimit un manuscris, modific de multe ori și îmi este întotdeauna greu să spun gata, mă opresc aici! Dar o dată ce au văzut lumina tiparului, nu mai vreau să schimb nimic.

8. Sunteţi hotărâtă să mai publicaţi şi alte cărţi?

Sunt hotărâtă, dar nu e chiar așa de simplu. Nu ajunge să scriu o carte pentru a avea garanția că va fi și publicată. Editura este cea care hotărăște dacă o carte merită sau nu să fie publicată.

9. Cine v-a făcut coperta de la "Rebela", este bestială :))

Spre norocul meu, am parte de o echipă uimitoare la Librex. În urmă cu doi ani, când am început să scriu Rebela pe wattpad, aveam o copertă cu o motociclistă. Le-am spus că așa ceva mi-aș dori, că se potrivește perfect cu eroina cărții și povestea ei, iar Librex a făcut tot posibilul să îmi îndeplinească rugămintea. Așa a apărut coperta Rebelei, copertă de care eu m-am îndrăgostit imediat.

10. Un citat după care va ghidaţi?

Trăiește clipa!

11. Aveţi ceva să spuneţi cititorii dumneavoastă?

Le mulțumesc din suflet că îmi citesc poveștile și că îmi sunt aproape și mă susțin. Fără ei nu aș fi ajuns aici și nu le voi putea niciodată mulțumi îndeajuns. Și mai sper că n-o să-i dezamăgesc niciodată!


Câteva din cărţile Corinei apărute la editura Librex

 ->Micuţa Balerină

->Măşti şi secrete
-> Fenomenul Triplu H 
-> Cartea pe care o ador. Rebela 
Corina, ai un soţ minunat! Datorită lui acum sunt publicate cărţile tale. Trebuie să îi fim recunoscătoare şi să îi mulţumim. 
Mulţumesc,Corina, pentru interviu. 

P.S. Cartile le gasiti pe site-ul editurii Librex 

-Eva Ana


You May Also Like

2 comentarii

  1. am auzit numai lucruri bune despre aceasta scriitoare...sper sa am ocazia sa citesc si eu cartile ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos interviu. Abia aștept sa citesc și eu cărțile autoarei♥

    RăspundețiȘtergere