“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.” ― Mark Twain

Recenzie - Căutând fericirea #1

                                           
                Recenzie - Căutând fericirea #1  
       Titlu: Căutând fericirea
Autor: Teresa Wojcik
Editura: Smart publishing
Numar Pagini: 459
An apariție: 2015
Descriere: 
"Romanul de dragoste „CĂUTÂND FERICIREA" prezintă confruntarea celor două forțe ce alcătuiesc ECHILIBRUL: iubirea și ura, binele și răul, plusul și minusul, pe care le regăsim în viața fiecăruia dintre noi.
Întruchipând în cele două personaje Aimèe și Hades provocările și tentațiile adolescenței, autoarea Teresa Wojcik, aduce prin această carte un mesaj tinerilor de vârsta ei: ,,Căutarea fericirii este o călătorie de introspecție spre echilibrul personal, spre desăvârșirea comuniunii - spre viața însăși".
Aflată la vârsta adolescenței, scriitoarea Teresa Wojcik, debutează cu acest roman de dragoste, scris într-un mod inedit, fiind primul roman (trilogie) cu peste 900 de pagini scrise pe un telefon mobil. (Smart Publishing)"Părerea mea: 
Teresa Wojcik este una dintre cele mai tinere scriitoare din România. Aceasta a debutat în anul 2015, publicând primul roman din trilogia "Căutând fericirea". Această carte a strâns peste un milion de citiri online.

Scriitoarea a vrut să ne apropie mai mult de cei doi și ne-a oferit șansă de a cunoaște povestea din perspectiva ambilor protagoniști, astfel le putem înțelege complexitatea fiecărui gând transmis de Hades și Aimee. 
Cea care le-a dat viață pesonajelor spune că nu va renunța la scris și că revine cât se poate de curând posibil

  
   Aimée Moore este o fată simplă din  Marea Britanie care hotărăşte să plece la New York încercând să scape de autoritatea părinţilor. La cei nouăsprezece ani,  trebuie să înveţe să trăiască pe propriile picioare şi să se obişnuiască cu adevarata viaţă.
 
        Dacă  în fiecare carte partea masculină este mai îndrăzneață, Hades Maxwood este exact opusul. Misterios și greu de înțeles, reușește să vrăjească orice fată căreia îi place pericolul și adrenalină. 

Încă de la prima întanlire între cei doi s-a format o conexiune. Hades se simțea responsabil pentru protejearea lui Aimee, iar această îl voia în preajma ei constant.  Cu fiecare ceartă și problema pe care o confruntau amândoi sentimentele unuia pentru celălalt deveneau mai puternice. 
  " Aseară, efectiv, am încălecat-o pe Aimée în pat şi aproape am sărutat-o ca un retardat care nu a mai avut parte de un sărut din generală. Jur că dacă nu aveam un control de sine al naibii de puternic, o devorăm acolo. Şi aş fi făcut-o extrem de lent. Mă simt de parcă mi-a intrat în sânge şi nu pot să o mai scot de acolo. Nu pot să-mi imaginez când şi cum a făcut asta."


Dragostea celor doi este greu de înţeles. Priviri intense, vorbitul codat şi atracţia uşor de observat sunt puţine aspecte pe  care le găsiţi în această carte. Tachinările constante nu lipsesc nici ele, drama şi pasajele comice  sunt acolo unde trebuie să fie.
     Amândoi vin din lumi diferite, ea din Rai, el din Iad. Două suflete, două inimi ce se potrivesc, se completează reciproc.


 " Chiar dacă m-a disperat faptul că la început Hades nu făcea nici o mişcare şi nici Aimee."

Pot spune că aceste cărți sunt cele din lista "Must have" în biblioteca fiecăruia.

  Puteţi comanda de aici: TeresaWojcik.

                                                                            Eu sunt Ana, ne citim data viitoare :) 
Share:

7 comentarii:

 1. pare destul de interesanta...felicitari pentru recenie

  RăspundețiȘtergere
 2. Super. Vreau sa citesc si eu aceste carti cat de curand.
  Felicitari pentru recenzie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Wow! Este romanca?? Tare! Imi poti spune cat costa cartea?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai sus este un link de unde puteți comanda :)
   http://www.teresawojcik.ro

   Ștergere
 4. Minunată recenzie ! Încă o carte pe lista mea de dorințe. Felicitări !

  RăspundețiȘtergere